Verzorging van uw hellend dak

Een langer leven voor uw hellend dak in Zwijndrecht en omstreken is waar Total Roof Care voor staat. Wij verzorgen inspectie, renovatie, onderhoud en reparatie van alle soorten schuine daken, uiteenlopend van dakpannen tot aan bitumineuze dakshingles. Dankzij onze alomvattende expertise staan wij voor u klaar om alles van een hellend dak renoveren tot dakpannen vervangen te regelen.

Schuine daken onderhouden en repareren

Een hellend dak bestaat in allerlei soorten en maten. Zo kunt u denken aan dakpannen, dakpanplaten, golfplaten, shingles voor het dak, kunststof dakbedekking, bitumen dakbedekking en POCB-dakbanen. Maar wat voor dakplaten of andere dakbedekking het voor uw schuine dak ook betreft: Total Roof Care is overal mee bekend en kan dus al het nodige onderhoud voor u uitvoeren. Door tijdig vochtvorming, groene aanslag, houtrot en andere problemen aan te pakken zorgt u ervoor dat het dak lang in goede staat blijft. Dat brengt een mooiere uitstraling en meer woongenot met zich mee. Bovendien bespaart u hiermee op kosten die komen kijken wanneer er een groter defect optreedt. Tijdens een inspectie zullen wij al de algemene toestand en alle dakdoorvoeren zoals schoorstenen en ventilatiepijpen controleren. Tevens kijken we of de hemelwaterafvoer voldoende functioneert. Mocht er onderhoud of reparatie nodig zijn, dan kunnen wij dit vervolgens snel voor u uitvoeren.

Renovatie aan hellende dakbedekking

Ook als het gaat om renovatie van uw hellend dak kunt u bij ons terecht. Is nieuwe dakpannen leggen nodig of is uw plaatbedekking aan vervanging toe? Wanneer onze experts bij het inspecteren van de dakbedekking van uw hellend dak ergens tegenaan lopen dat aan herstel of vervanging toe is, stellen zij u hiervan op de hoogte. Een constructeur zal de situatie bekijken en een advies opstellen, waarna een gespecialiseerde aannemer de nodige herstelwerkzaamheden uitvoert. Uiteraard pas na uw akkoord met onze offerte. Zodra de constructie weer helemaal in orde is, werken wij het dak tenslotte af met beschot en nieuwe dakbedekking.

Bel voor een afspraak of meer informatie over wat wij voor uw hellend dak kunnen doen naar 078-6191897 of maak gebruik van de contact knop.

Met Total Roof Care uit Zwijndrecht bent u snel weer onder de pannen!