FAQ items aan het laden...

Dakdekker in Ridderkerk en omstreken

Welkom bij uw dakdekker in Ridderkerk en omstreken. Het dak is een belangrijk onderdeel van een huis of gebouw. Het wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. In de herfst en winter krijgt het vaak voor langere tijd met kou en regenbuien te maken en in de lente en zomer met warmte en droogte. Het dak heeft dus heel wat te doorstaan in al onze seizoenen. Om deze rede is het belangrijk uw dak te voorzien van goede zorg . Dit doet u het beste door een echte dakspecialist in te schakelen. Total Roof Care realiseert alle mogelijke dakwerken voor u. Bij onze dakdekker in Ridderkerk en omstreken kunt u terecht voor onder andere:

Voor alles wat met uw dak te maken heeft bent u bij Total Roof Care, dakdekker in Ridderkerk en omstreken aan het juiste adres. Voor elke van de uiteenlopende dakwerkzaamheden hebben wij wel een betrouwbaar specialist in dienst.

Gespecialiseerd en ervaren personeel

‘TRC’ heeft een team van goed opgeleide dakinspecteurs in dienst die inspecties, reparaties en renovaties vakkundig voor u uitvoeren. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel heeft passie voor het vak en veel ervaring, waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij hebben zelfs een apart team dat zich volledig richt op bitumineuze dakbedekking én een team dat is gespecialiseerd in het renoveren van kunststof daken. Op die manier kunnen wij u altijd bijstaan of u nu een bitumen dak, een pannendak of ander soort dakbedekking heeft.

Interesse of meer weten? Wij bespreken graag uw situatie en de behoeften voor uw dak met u. Bereik ons via het telefoonnummer 078-6191897 of via de onderstaande “contact button’. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Trusted Partners