FAQ items aan het laden...

Dakdekker in Alblasserdam en omstreken

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Alblasserdam en omstreken? Total Roof Care is al meer dan 20 jaar specialist in het onderhouden, repareren, renoveren en aanleggen van daken in Alblasserdam.

Wij hebben al vele mooie projecten afgerond bij dakwerkzaamheden in de regio Drechtsteden. Voor meer informatie over projecten in en rondom Alblasserdam verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:

Dakrenovatie en -inspectie
Dakonderhoud en reparatie
Duurzaamheid

Dakdekker Papendrecht

Bedrijven en particulieren

De meeste projecten die wij uitvoeren zijn voor bedrijven en de woningbouw, maar particulieren uit Alblasserdam zijn bij Total Roof Care ook aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de aanleg van een duurzaam dak op uw woning in Alblasserdam? Denkt u er al langer aan om uw dak te laten inspecteren of te laten vervangen? Aarzel niet en neem contact op met de dakdekker uit Alblasserdam.

Bij een plat dak is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud van het platte dak. Als er geen of slecht onderhoud plaats vind wordt de kans op lekkages een stuk groter. U kunt dit voorkomen door het juiste onderhoud. Als Dakdekker in Alblasserdam zijn wij specialist in het onderhouden van platte daken, voor meer informatie kunt u kijken op onze pagina over plat dak onderhoud.

Dakreparatie Alblasserdam

Mocht u last hebben van een lekkage of schade aan uw platte dak, dan is het noodzakelijk dat dit snel gerepareerd wordt. Hoe langer dit duurt, hoe groter de kans wordt dat de gehele dakbedekking moet worden vervangen. Het volledig vervangen van uw dakbedekking brengt aanzienlijk grotere kosten met zich mee dan een (kleine) dakreparatie. Total Roof Care is de beste keus als u opzoekt bent naar een dakdekker in Alblasserdam.

Veiligheid

Total Roof Care heeft een team van goed opgeleide dakinspecteurs in dienst die inspecties, reparaties en renovaties vakkundig voor u uitvoeren.
Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel heeft passie voor het vak en veel ervaring, waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij hebben zelfs aparte teams die zich volledig richten op hun eigen vakgebied. Op deze manier kunnen wij u altijd voorzien van de juiste hulp, welk dak dan ook.

Interesse of meer weten? Wij bespreken graag uw situatie en de behoeften voor uw dak met u.

Wij zijn u met alle plezier van dienst!

dakdekker Hendrik Ido Ambacht

Trusted Partners