• Teaser
 • Dakwerken

  Zwijndrecht

Dakwerken Zwijndrecht

Dakwerken Zwijndrecht | TotalRoofCare

Het is niet waarschijnlijk dat u regelmatig op uw dak loopt. Waarschijnlijker is dat u er nog nooit bent geweest. Dat is wel zo verstandig; het is niet geheel ongevaarlijk om op het dak te lopen en u kunt zelfs het dak erdoor beschadigen. Er zijn wel momenten dat er mensen op daken lopen. En dan denken wij niet aan de decembermaanden. Voor het inspecteren en onderhouden van oude, maar ook nieuwere daken, komen dakwerkers op het dak.

Wilt u weten wat dakwerken Zwijndrecht inhoudt? Neem dan een kijkje op de website van Total Roof Care B.V.

Dakwerken Zwijndrecht met Total Roof Care B.V.

In meer dan vijfentwintig jaar heeft Total Roof Care B.V. veel ervaringen opgedaan en expertise opgebouwd. Op het gebied van renoveren heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld. Adviezen en technieken die gebruikt worden, zijn van deze tijd en ze voldoen geheel aan de laatste norm NEN 6050. Alle disciplines onder één dak, dat is een zeer sterk punt van Total Roof Care B.V.

Wij inspecteren, repareren en onderhouden daken. Na elke inspectie maken wij een helder rapport. De dakwerken Zwijndrecht worden altijd door professionele, geschoolde werknemers uitgevoerd. Hun persoonlijke specialisaties zijn bijvoorbeeld bituminueze daken of kunststofdaken. U kunt dus, welk type dak u ook heeft, altijd terecht bij Total Roof Care B.V.

Het totaal pakket voor dakwerken Zwijndrecht

Daken zijn de meest kwetsbare onderdelen van huizen. Voornamelijk licht glooiende of platte daken zijn kwetsbaar. Als ze slecht worden onderhouden, kunnen er lekkages ontstaan. Speciaal voor deze risico-daken hebben wij voor dakwerken Zwijndrecht het TRC DakZekerplan. Het is een totaalpakket. Inspectie, kleine reparaties en klein onderhoud van het dak zijn bij inbegrepen. Een jaarabonnement, met een gunstig tarief, houdt een jaarlijkse inspectie in. Daaruit volgt een helder rapport.

De onderdelen van uw dak die wel en niet in orde zijn komen erin naar voren. Wat aandacht nodig heeft, wordt erin vermeld. Er wordt ook gekeken naar de veiligheid en (instortings)gevaar. Naast inspecteren en rapporteren houdt het DakZekerplan ook in dat kleine repataties en klein onderhoud gedaan worden. U voorkomt grote uitgaven omdat het onderhoud voorkomt dat er grote problemen ontstaan. Bovendien gaat uw dak beduidend langer mee door jaarlijks onderhoud. Omdat wij alle disciplines zelf uitvoeren, heeft u met één partij te maken. Er is dus maar één aanspreekpunt en dat is wel zo duidelijk. Door dit totaalpakket aan te bieden, hebben wij een gunstige prijs voor u. Elke activiteit door een andere partij uit te laten voeren, geeft een hogere uitkomst aan de optelsom.

Kwaliteit en deskundigheid met dakwerken Zwijndrecht

U kunt erop rekenen dat uw dakwerken Zwijndrecht uiterst deskundig uitgevoerd worden. Ons personeel is professioneel opgeleid. Wij gebruiken hoogwaardige materialen. De juiste materialen gecombineerd met de juiste werkwijze maakt dat uw en onze investeringen niet teniet gedaan worden. Het verstandig dat juist uw dak door een deskundige wordt onderhouden.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn inspectie en onderhoud van Total Roof Care B.V. absoluut geen overbodige luxe. Is uw in dakwerken Zwijndrecht gewekt en wilt u met ons afspreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij van uw wensen met onze mogelijkheden combineren, dat vinden wij erg belangrijk. Door een gesprek bij u thuis kunnen we de situatie nog beter inschatten en werk op maat leveren.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark