• Teaser
 • Dakwerken

  Zoetermeer

Dakwerken Zoetermeer

Dakwerken Zoetermeer | TotalRoofCare Het zal niet vaak voorkomen dat u op uw dak loopt. De kans is klein dat u dat nooit doet. Wel zo verstandig, want het is niet geheel ongevaarlijk en u kunt zelfs uw dak beschadigen door erop te lopen. Toch kan het wenselijk zijn dat er af en toe iemand op uw dak komt.

Oude, maar ook nieuwere daken hebben inspectie nodig en klein onderhoud. Bent u benieuwd welke dakwerken Zoetermeer en omstreken er zijn? Kennismaken met Total Roof Care B.V. is dan een wijs besluit.

Dakwerken Zoetermeer met Total Roof Care B.V.

In ruim 25 jaar heeft Total Roof Care B.V. veel ervaring en expertise opgedaan. Het bedrijf heeft zich sterk ontwikkeld op het gebied van renoveren. De adviezen en technieken die worden gebruikt zijn helemaal van deze tijd en voldoen aan de laatste norm NEN 6050. Alle disciplines onder één dak, dat heeft Total Roof Care B.V. Wij doen aan inspecties, reparaties en onderhoud. Naar aanleiding van een inspectie maken wij een duidelijk rapport op.

Dakwerken Zoetermeer worden door professioneel geschoolde werknemers uitgevoerd. Zij hebben zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld bituminueze daken of kunststofdaken. Zo kunt u, met welk type dak dan ook, altijd terecht bij Total Roof Care B.V.

Het totaal pakket voor dakwerken Zoetermeer

Uw dak is het meest kwetsbare onderdeel van uw huis. Met name platte of licht glooiende daken zijn kwetsbare onderdelen. Bij slecht onderhoud blijft er makkelijk water op staan en kunnen er lekkages ontstaan. Dit kunt u voorkomen door uw dak regelmatig, liefst jaarlijks, te laten inspecteren. En indien nodig kunnen er kleine reparaties gedaan worden. Hiermee voorkomt u lekkages en grotere gebreken.

Vanwege problemen met platte daken hebben wij voor dakwerken Zoetermeer het TRC DakZekerplan. Dit is een totaalpakket, met inspectie, klein onderhoud en kleine reparaties van uw dak. Het jaarabonnement, met een gunstig tarief, bevat jaarlijkse een inspectie waaruit een rapport volgt. Daarin staat welke onderdelen van uw dak wel en niet in orde zijn en wat aandacht nodig hebben. Veiligheid en (instortings)gevaar worden ook onderzocht. Uit het rapport volgen adviezen voor onderhoud en reparatie. Klein onderhoud en kleine reparaties worden ook voor dit bedrag uitgevoerd. Door dit onderhoud voorkomt u lekkages en ernstige constructieproblemen. Omdat de levensduur van uw dag wordt verlengd en grote reparaties uitblijven, bespaart u op hoge uitgaven.

Omdat alle disciplines door ons worden uitgevoerd, heeft u één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk en duidelijk. Daarnaast kunnen wij een concurrerende prijs aanbieden: ons totaal pakket is voordeliger dan wanneer u diverse opdrachten door verschillende bedrijven laat uitvoeren.

Kwaliteit en deskundigheid met dakwerken Zoetermeer

Uw Dakwerken Zoetermeer worden uiterst deskundig uitgevoerd. Wij hebben professioneel opgeleid personeel. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De combinatie van de juiste materialen en de juiste werkwijze maakt dat alle investeringen, in geld en in tijd, niet teniet gedaan worden. Daarom is het verstandig dat u juist uw dak door een deskundige laat onderhouden. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. Inspectie en onderhoud van Total Roof Care B.V. zijn daarom geen overbodige luxe.

Heeft u interesse in dakwerken Zoetermeer en wilt u een afspraak maken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. De combinatie van uw wensen met onze mogelijkheden vinden wij belangrijk. Daarom komen wij graag bij u thuis om alle opties door te nemen. dakwerken Zwijndrecht

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark