• Teaser
 • Dakwerken

  Rotterdam

Dakwerken Rotterdam

Dakwerken Rotterdam | TotalRoofCare Een wandelingetje of verblijf op het dak is vast niet iets dat u regelmatig doet. Maar goed ook, het is gevaarlijk voor u en uw dak kan erdoor beschadigen. Er zijn wel mensen die regelmatig op daken komen. Dit doen zij voor inspectie en onderhoud van het dak. Niet alleen oude daken, maar ook relatief nieuwe daken kunnen zo'n inspectie echt gebruiken.

Wilt u weten welke dakwerken Rotterdam en omgeving er zijn? Maak dan kennis met Total Roof Care B.V.

Dakwerken Rotterdam door Total Roof Care

De afgelopen 25 jaar heeft Total Roof Care B.V. veel expertise en ervaring opgedaan en zich sterk op het gebied van renovatie ontwikkeld. Er worden goede adviezen gegeven. En er worden eigentijdse technieken gebruikt. Deze voldoen aan de nieuwste norm NEN 6050.

Total Roof Care B.V. heeft diverse disciplines onder één dak: het inspecteren, repareren en onderhouden van daken en rapporten opmaken naar aanleiding van de inspecties. Op deskundige wijze worden dakwerken Rotterdam uitgevoerd door geschoolde werknemers. Zij hebben elk hun eigen specialisme. Dat kan het renoveren van kunststofdaken zijn of het renoveren van bitumineuze daken. Het maakt niet uit welk dat u heeft; Total Roof Care heeft er de juiste dakwerkers voor.

Een totaal pakket voor alle dakwerken Rotterdam

Het meest kwetsbare onderdeel van uw woning is het dak, met name als het een plat of licht glooiend dak is. Hier kan makkelijk water op blijven staan en bij slecht onderhoud kunnen er lekkages ontstaan. Door jaarlijks het dak te laten inspecteren en klein onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u lekkages en grotere gebreken. Speciaal voor platte daken hebben wij voor dakwerken Rotterdam het concept TRC DakZekerplan. Het totaalpakket bevat inspectie, klein onderhoud en kleine reparaties. Voor een schappelijk jaarbedrag komen onze dakwerkers langs voor jaarlijks onderhoud en inspectie. Met dit onderhoud wordt de kans op lekkage, constructieproblemen en instortingsgevaar verkleind. De levensduur van uw dak wordt er aanzienlijk mee verlengd. Zo'n totaalpakket brengt met zich mee dat u maar één aanspreekpunt heeft. De afspraken zijn helder en de lijnen zijn kort. Daarnaast is het financieel aantrekkelijk.

Door het onderhoud voorkomt u grote problemen aan het dak, waardoor u geen grote onkostenposten heeft. Bovendien is het afnemen van de verschillende disciplines bij verschillende bedrijven duurder dan wanneer wij alles in één kunnen aanbieden.

Kwaliteit en vakmanschap met dakwerken Rotterdam

Uw dakwerken Rotterdam worden met onze professioneel opgeleide dakwerkers uiterst deskundig uitgevoerd. Daarnaast gebruiken zij uiteraard kwalitatief goed materiaal. Het is een verspilling van tijd en geld wanneer u investeert in goed materiaal, maar het vervolgens niet deskundig genoeg gebruikt. Daarom kunt u beter een specialist aan het werk laten. Zijn deskundigheid en het juiste materiaal verhogen absoluut de levensduur van uw dak. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is een inspectie van Total Roof Care geen overbodige luxe. Uit de inspectie volgt een rapport. Daaruit blijkt welke onderdelen van uw dak in orde zijn en welke zaken aandacht nodig hebben.

Naar veiligheid en (instortings)gevaar wordt ook gekeken. Er volgen adviezen uit het rapport. Heeft u behoefte aan meer informatie over Dakwerken Rotterdam en zou u een afspraak willen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden de combinatie van uw wensen met onze mogelijkheden belangrijk. Daarom komen wij graag bij u langs om alle opties met u door te nemen.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark