• Teaser
 • Dakwerken

  Dordrecht

Dakwerken Dordrecht

Dakwerken Dordrecht | TotalRoofCare Werken op het dak? Niet de eerste werkplek waar u aan zou denken. Sommige mensen zijn wel regelmatig op het dak te vinden. Daar voeren zij inspecties, onderhoud en reparaties uit. Oude, maar ook nieuwere huizen hebben regelmatig onderhoud nodig.

Bent u benieuwd welke dakwerken Dordrecht en omgeving er zijn? En wat die dakwerken voor u kunnen betekenen? Dan is het tijd om kennis te maken met Total Roof Care B.V.

Dakwerken Dordrecht door Total Roof Care

Op het gebied van renovatie heeft Total Roof Care B.V. zich sterk ontwikkeld. Door 25 jaar ervaring is er veel expertise opgebouwd. Wij gebruiken eigentijdse technieken en geven adviezen, die aan de nieuwste norm NEN 6050 voldoen.

De disciplines die wij onder één dak hebben zijn inspecteren, rapporteren, repareren en onderhouden. Dakwerken Dordrecht worden door deskundig geschoolde werknemers uitgevoerd. Iedere werker heeft zijn eigen specialisme. De één kan gespecialiseerd in kunststofdaken zijn en de ander in bitumineuze daken. Wat voor dak u ook heeft, wij hebben er de juiste dakwerkers voor.

Totaal pakket voor dakwerken Dordrecht

Voornamelijk platte of licht glooiende daken zijn de kwetsbaarste onderdelen van uw woning. Het is belangrijk om regelmatig te laten inspecteren en klein onderhoud uit te voeren om lekkages en grotere gebreken aan een dak te voorkomen. Voor dakwerken Dordrecht en omstreken hebben wij speciaal voor deze platte daken een concept, het TRC DakZekerplan.

Wij bieden daarmee een totaal pakket met inspectie en onderhoud. Voor een jaarlijkse schappelijke prijs worden inspectie en klein onderhoud jaarlijks uitgevoerd door onze medewerkers. Dit onderhoud vermindert de kans op lekkages, constructieproblemen en instortingsgevaar. De voordelen van dit totaalpakket zijn voor u zeer gunstig. De communicatie gaat via één aanspreekpunt want u heeft maar met één partij te maken. Lijnen kunnen zo kort blijven en de afspraken zijn helder. Financieel bent u ook voordeliger dan wanneer u de diverse werkzaamheden door diverse bedrijven laat uitvoeren.

Dakwerken Dordrecht biedt u kwaliteit en vakmanschap

Met onze professioneel opgeleide dakwerkers worden uw Dakwerken Dordrecht deskundig uitgevoerd. Uiteraard wordt er kwalitatief goed materiaal gebruikt. Wanneer u goed materiaal heeft aangeschaft, maar het wordt vervolgens niet deskundig gebruikt, dan doet u uw investeringen teniet. En is de kans op lekkage of overige schade aanwezig. Daarom is het verstandig dat er een specialist aan het werk gaat. Deskundig vakwerk en goed materiaal verhogen de levensduur van het dak. Om problemen te voorkomen is inspectie door Total Roof Care belangrijk. Onze inspecteur maakt een rapport op. Daaruit blijkt welke zaken in orde zijn en aan welke zaken aandacht besteed moet worden. Er wordt ook gekeken naar bijvoorbeeld instortingsgevaar en veiligheid.

Heeft u vragen over Dakwerken Dordrecht en wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat onze mogelijkheden worden gecombineerd met de wensen van u. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark