• Teaser
 • Dakwerken

  Den Haag

Dakwerken Den Haag

Dakwerken Den Haag | TotalRoofCare Voor u misschien niet de eerste werkplek waar u aan denkt, toch lopen er dagelijks mensen op het dak. Zij voeren inspecties en reparaties uit. Of u nu een ouder huis heeft of relatief nieuw: dakonderhoud is geen overbodige luxe.

Wilt u weten welke dakwerken Den Haag en omgeving er zijn? En wat zij voor u kunnen betekenen? Maak dan kennis met Total Roof Care B.V.

Dakwerken Den Haag door Total Roof Care

Op het gebied van renovatie heeft Total Roof Care B.V. zich sterk ontwikkeld. Met 25 jaar ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd. Wij gebruiken eigentijdse en moderne technieken, die aan de nieuwste norm NEN 6050 voldoen. Ook geven wij adviezen. Inspecteren, rapporteren, repareren en onderhouden zijn de disciplines die wij onder één dak hebben.

Dakwerken Den Haag worden door professioneel opgeleide werknemers uitgevoerd. Elke werker heeft zijn eigen specialisme. De één is bijvoorbeeld gespecialiseerd in kunststofdaken, de ander in bitumineuze daken. Welk type dak u ook heeft, wij hebben er de juiste mensen voor.

Totaal pakket voor dakwerken Den Haag

Met name platte of licht glooiende daken zijn de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Regelmatig inspecteren en mogelijk klein onderhoud zijn nodig om lekkages en ergere gebreken aan uw dak te voorkomen. Voor dakwerken Den Haag en omstreken hebben wij voor deze platte daken een speciaal concept, het TRC DakZekerplan. Hierbij bieden wij een totaal pakket aan van inspectie en onderhoud. U betaalt jaarlijks een schappelijke prijs, en inspectie en klein onderhoud worden jaarlijks uitgevoerd door onze inspecteurs en dakwerkers. Door dit onderhoud vermindert u de kans op lekkages of constructieproblemen. Door het totaalpakket zijn de voordelen voor u zeer gunstig.

U heeft maar met één partij te maken. Communicatie gaat via één aanspreekpunt. Lijnen blijven daardoor kort en heldere afspraken kunnen worden nagekomen. Bovendien is het financieel voordeliger dan wanneer u alle werkzaamheden door meerdere bedrijven laat uitvoeren.

Dakwerken Den Haag biedt u kwaliteit en vakmanschap

Onze dakwerkers zijn professioneel opgeleid. Uw dakwerken Den Haag worden deskundig uitgevoerd, met uiteraard kwalitatief goed materiaal. U kunt nog zulk goed materiaal aanschaffen, als het niet goed wordt gebruikt, doet u uw investeringen teniet. Daarom is het belangrijk dat u een specialist aan het werk laat. Goed materiaal en deskundig vakwerk verhogen de levensduur van uw dak. Daarnaast is inspectie door Total Roof Care belangrijk, om problemen te voorkomen. Onze inspecteurs maken een rapport op, waaruit blijkt welke zaken in orde zijn en welke aandacht behoeven. Er wordt hierbij ook gekeken naar instortingsgevaar en veiligheid.

Wilt u meer weten over dakwerken Den Haag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het heel belangrijk dat onze mogelijkheden gecombineerd worden met de mogelijkheden en wensen van u. Wij komen graag langs om alles met u door te nemen.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark