• Teaser
 • Dakdekker

  Zwijndrecht

Dakdekker Zwijndrecht

Dakdekker Zwijndrecht | TotalRoofCare "Je kunt het dak op!" is hopelijk een uitdrukking die niet vaak tegen u gezegd wordt. Behalve dat u er mooi uitzicht kunt hebben, is het verder niet de meest ideale plek op te verblijven. Het is geen veilige verblijfplaats voor u en de kans bestaat ook nog eens dat u lekkages kunt veroorzaken door op het dak te lopen. Toch kan het wenselijk zijn dat er iemand op uw dak komt. Om juist te voorkomen dat er lekkages zijn. Om inspecties en onderhoud uit te voeren om ergere schade te voorkomen. Een dakdekker Zwijndrecht is de aangewezen persoon om op uw dak te komen.

Dakdekker Zwijndrecht heeft ruime ervaring

De dakdekkers van Total Roof Care B.V. zijn al meer dan vijfentwintig jaar ervaren. Zij hebben veel expertise opgebouwd. Het onderhouden, renoveren en inspecteren van daken zijn hun specialiteiten. Zij geven adviezen en gebruiken de modernste technieken, die voldoen aan de norm NEN 6050.

Wat doet de dakdekker Zwijndrecht precies? Hij inspecteert uw dak, maakt er een duidelijk rapport van met de juiste adviezen en kan snel en vakkundig repareren. Elke dakdekker Zwijndrecht heeft zijn specialisme. De één heeft renoveren van kunststofdaken als specialisatie, de andere renoveert alleen bitumineuze daken. Wij zorgen dat u de juiste specialist op uw dak krijgt.

Dakdekker Zwijndrecht met een totaal pakket

Total Roof Care betekent letterlijk dat wij een totaal pakket aanbieden voor dakonderhoud. Wij verzorgen alle disciplines, van inspecteren en rapporteren tot onderhouden en repareren. Door dat we alles onder één dak hebben, heeft u als klant maar met één aanspreekpunt te maken. Zo blijven de lijnen kort en afspraken duidelijk. Bijkomend voordeel is dat het voor u goedkoper is om een totaal pakket af te nemen, dan wanneer u diverse werkzaamheden door verschillende bedrijven laat doen.

Speciaal voor platte daken is er ons TRC DakZekerplan. Voor een jaarlijkse bijdrage regelen wij voor u jaarlijks een inspectie en wordt er klein onderhoud of een kleine reparatie gedaan. Op deze manier komt u niet meer voor onverwachte problemen en kosten te staan. Door regelmatig onderhoud gaat uw dak langer mee en komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.

Onze dakdekker Zwijndrecht is er voor u

Wij weten alles over welke mogelijkheden er voor welk dak er zijn. Daarover kunnen wij u uitstekend informeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk te weten wat uw wensen en eisen zijn. Pas als we u gesproken hebben en het dak gezien hebben, kunnen we een passend onderhoudsplan maken. Daarom komen we graag persoonlijk bij u langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Heeft u belangstelling gekregen voor onze adviezen en diensten? Vind u het prettig dat uw dak een langere levensduur krijgt en geen onverwachte kosten en problemen op gaat leveren? Neem dan contact op met de dakdekker Zwijndrecht van Total Roof Care B.V. Dit kan telefonisch, via een mail of via een bericht op onze website.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media
  facebook-dark twitter-dark