• Teaser
 • Dakdekker

  Zoetermeer

Dakdekker Zoetermeer

Dakdekker Zoetermeer | TotalRoofCare Heeft er wel eens iemand tegen u gezegd dat u het dak op kan? Hopelijk niet. Het is ook niet de meest ideale plek om te zijn, behalve dat u er mooi uitzicht kunt hebben. Het is niet geheel ongevaarlijk en bovendien kunt u uw dak beschadigen door erop te lopen. Toch kan het nodig zijn dat er eens iemand op uw dak loopt. Dit is om te kijken of er geen beschadigingen zijn die lekkages kunnen veroorzaken.

Dakinspectie en dakonderhoud zijn belangrijk voor het behoud van uw dak en woning. Een dakdekker Zoetermeer en omgeving is precies wat u nodig heeft.

Dakdekker Zoetermeer heeft ruime ervaring

Het dakbedekkingebedrijf Total Roof Care B.V. is al ruim vijfentwintig jaar ervaren. Er is veel expertise opgebouwd. De specialisaties zijn onderhouden, renoveren en inspecteren van daken. Er worden door ons eigentijdse adviezen gegeven en wij gebruiken moderne technieken die geheel voldoen aan de norm NEN 6050.

Onze professionele dakdekker Zoetermeer inspecteert adequaat, maakt rapporten en repareert snel en vakkundig. Omdat er verschillende soorten daken zijn, hebben wij ook verschillende technieken. Zo is de ene dakdekker Zoetermeer gespecialiseerd in het renoveren van kunststof daken en de andere renoveert alleen bitumineuze daken.

Total Roof Care B.V. heeft de dakdekker Zoetermeer die u nodig heeft

Het is al aan onze naam af te lezen: Total Roof Care houdt in dat wij een totaal pakket aanbieden voor dakonderhoud. Het betekent dat alle disciplines bij ons onder één dak te vinden zijn. Dat is wel zo handig. Ten eerste heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Afspraken blijven duidelijk, lijnen blijven kort. Zo wordt u nooit van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Ten tweede hebben wij op deze manier een gunstige totaalprijs. U hoeft namelijk niet verschillende onderdelen door verschillende bedrijven te laten uitvoeren. Voor platte daken hebben wij het TRC DakZekerplan.

Binnen dit totaalpakket vallen een jaarlijkse inspectie, klein onderhoud en kleine reparaties. Voor een klein jaarbedrag kunnen wij deze taken uitvoeren. Met deze aanpak voorkomen wij dat u ineens voor onverwachte verrassingen komt te staan. Grote onverwachte gebreken kunnen zo niet opduiken. Met dit onderhoud en de inspecties verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk.

Dakdekker Zoetermeer is er voor u

Omdat wij weten welk daktype aan welk onderhoud behoefte heeft, kunnen wij u daar uitstekend over informeren. Voordat we een plan van aanpak maken, is het nuttig wanneer wij bij u langs kunnen komen. Zo kunnen we de situatie beter inschatten. Bovendien willen wij rekening houden met uw wensen en verlangens. Pas als wij het totaalplaatje compleet hebben, gaan wij een plan van aanpak maken.

Heeft u interesse in onze adviezen en diensten? Ziet u een langere levensduur van uw dak wel zitten? Maak dan een afspraak met de dakdekker Zoetermeer en omstreken van Total Roof Care B.V. Contact kunt u telefonisch, via de website of via de mail maken.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media

  Dakdekker Zoetermeer

  facebook-dark twitter-dark