• Teaser
 • Dakdekker

  Rotterdam

Dakdekker Rotterdam

Dakdekker Rotterdam | TotalRoofCare 'Kom van dat dak af.....ik waarschuw niet meer..…" Het is al lang geleden dat dit liedje een hit was, maar u kent hem vast nog wel. Zelf zal u vast niet vaak op uw dak lopen, zeker niet als het geen plat dak is. Dat is wel zo veilig voor u en ook beter voor het dak. Soms is het wel nodig dat er iemand op uw dak loopt. Dit kan zijn om reparaties uit te voeren, of om te voorkomen dat er reparaties nodig zijn. Om lekkages of zelfs instorting te voorkomen, zijn dakinspectie en dakonderhoud van belang.

Bent u op zoek naar een dakdekker Rotterdam en omgeving? Zoek niet meer verder: Total Roof Care B.V. is al wat u nodig heeft.

Dakdekker Rotterdam met ruime ervaring

Total Roof Care B.V. heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring met dakbedekken. Daarnaast hebben wij veel expertise opgebouwd. Onze specialiteiten zijn renoveren, onderhouden en inspecteren van daken. Wij geven eigentijdse adviezen en gebruiken moderne technieken die voldoen aan de norm NEN 6050.

Een professionele dakdekker Rotterdam inspecteert, rapporteert en repareert snel en adequaat. Er komt bij elk type dak een andere technieken kijken. Daarom hebben wij een gevarieerd aanbod van specialisten in huis. De ene dakdekker Rotterdam kan gespecialiseerd zijn in het renoveren van bitumineuze daken. De andere specialist renoveert alleen kunststof daken.

Total Roof Care B.V. is de dakdekker Rotterdam die u zoekt

Total Roof Care, die naam zegt het al: wij bieden een totaalaanbod voor daken dat ook nog eens uniek is. Alle disciplines zijn bij ons onder één dak te vinden. Klanten vinden dat prettig en duidelijk, ze hebben één aanspreekpunt waardoor alle lijnen kort blijven. Het totaal pakket van ons bedrijf is gunstiger geprijsd dan wanneer elk onderdeel bij een afzonderlijk bedrijf afgenomen wordt.

Wij bieden het speciale TRC DakZekerplan, dit is voor platte daken. Voor een klein jaarbedrag krijgt u elk jaar een inspectie. Daar bij inbegrepen zijn de kosten voor klein onderhoud of kleine reparaties. Door deze preventieve aanpak worden onverwachte grote gebreken voorkomen. Op tijd inspecteren en op tijd onderhoud betekent een langere levensduur van uw dak.

Dakdekker Rotterdam is er voor u

De aanpak en het onderhoud verschilt per type dak. Wij weten wat er nodig is en kunnen u daarover informeren. Om een plan van aanpak te kunnen maken, vragen wij u naar uw eisen en wensen. Daarom is het handig als wij een keer bij u langs komen. We kunnen dan beter inschatten wat de situatie is.

Wanneer u interesse heeft in het verhogen van de levensduur van uw dak en u wilt weten wat de juiste aanpak is voor uw situatie, maak dan een afspraak met de dakdekker Rotterdam van Total Roof Care B.V. Contact kunt u telefonisch, via de mail of via de website opnemen.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media

  Dakdekker Rotterdam

  facebook-dark twitter-dark