• Teaser
 • Dakdekker

  Den Haag

Dakdekker Den Haag

Dakdekker Den Haag | TotalRoofCare Kent u dat liedje nog? "Kom van dat dak af...'k waarschuw niet meer…" Waarschijnlijk begeeft u zich niet op uw dak, dus zingt de zanger u niet persoonlijk toe. Het is maar beter ook dat u niet op uw dak komt. Het is niet de meest veilig plek om te zijn en u kunt uw dak beschadigen. Er zijn wel momenten waarop het gewenst is dat er iemand op het dak loopt. En dan denken wij niet aan de tijd rond 5 december. Nee, om lekkage of grotere problemen te voorkomen, zijn dakinspectie en onderhoud belangrijk.

Zoekt u voor een dakdekker Den Haag en omgeving af? Dat is niet meer nodig, bij Total Roof Care B.V. ben u aan het juiste adres.

Dakdekker Den Haag met ruime ervaring

Ons bedrijf, Total Roof Care B.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche. Naast veel ervaring hebben wij ook veel expertise opgebouwd. Renoveren, onderhouden en inspecteren van daken zijn onze specialiteiten. Onze adviezen en eigentijdse technieken voldoen aan de norm NEN 6050.

Onze professionele dakdekker Den Haag kan snel en op de juiste manier daken inspecteren, een goed rapport maken en repareren. Er verschillende daken, die elk om een andere technieken vragen. Daarom hebben wij verschillende specialisten in huis. De ene dakdekker Den Haag is gespecialiseerd in het renoveren van bitumineuze daken. De andere houdt zich bezig met het renoveren van kunststof daken.

Total Roof Care B.V. is uw dakdekker Den Haag

De naam zegt het al: wij hebben een uniek totaalaanbod voor daken. Wij hebben alle disciplines onder één dak. Dat is heel prettig voor onze klanten, er is voor hen dan één aanspreekpunt dus de lijnen kort blijven. Daarnaast is een totaal pakket binnen ons bedrijf gunstiger geprijsd dan wanneer elke discipline bij een ander bedrijf afgenomen moet worden. Wij hebben het speciale TRC DakZekerplan voor platte daken.

Voor een gunstig bedrag per jaar krijgt u jaarlijks een inspectie. Kosten voor klein onderhoud of kleine reparaties horen daarbij. Deze aanpak is preventief en voorkomt onverwachte grote gebreken. Het garandeert een langer dakbehoud.

Dakdekker Den Haag is er voor u

Elk soort dak heeft een andere vakkundige aanpak nodig voor onderhoud. Wij u over informeren. Tevens wij horen graag van u wat uw eisen en wensen zijn. Wij komen graag bij u langs. Dan kijken wij naar onze mogelijkheden en uw wensen. Onze plannen stemmen wij daar op af.

Wilt u het juiste advies en een vakkundige aanpak? Wilt u een verhoging van de levensduur van uw dak? Zou u willen dat de dakdekker Den Haag bij u langs komt om de mogelijkheden te bekijken? Bel of mail ons voor en wij maken een afspraak met u. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossingen voor uw situatie.

U vind ons ook op:

facebook-logo

Contact

 • Bezoekadres
  Lindelaan 127-129
  3331 AM, Zwijndrecht

  (078-) 619 18 97
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social media

  dakdekker den haag

  facebook-dark twitter-dark